Sa arboram Drapelul National in Masivul Calimani pe 30 iunie 2018

Sa arboram Drapelul National in Masivul Calimani pe 30 iunie 2018

Va salut cu drag, prieteni de pretutindeni!!!

Va asteptam cu drag sa arboram Drapelul National in Masivul Calimani pe 30 iunie 2018 – acesta este mai mult despre prietenie si despre bucuria de a fi impreuna decat despre competitie!

De data aceasta competitia este pe locul 2!

REPETAM!!! NU VA FI O COMPETITIE, IN ADEVARATUL SENS AL CUVANTULUI!!! PREMIUL CEL MARE, CAT SI CELELALTE PREMII VOR FI PARTICIPAREA LA DEZVELIREA DRAPELULUI ROMANIEI DE LA STATIA METEO DIN CALIMANI!!!

LA ORA 10,00 NE INTALNIM CU TOTII LA CARIERA DE SULF DIN CALIMANI SI VOM FACE O DRUMETIE PE TRASEUL VMT PRIN SAUA NICOVALEI PANA LA STATIA METEO.

CEI CARE VOR SA SE INTREACA POT SA O FACA!!! DAR EVENIMENTUL ESTE DESPRE PIETENIE SI BUCURIA DE A FI IMPREUNA!!!

LA STATIA METEO NE VOM INTALNI CU PRIETENII “DE PESTE MUNTI” SI VOM PARTICIPA IMREUNA LA O FESTIVITATE DEDICATA SARBATORIRII CENTENARULUI ROMANIEI MARI!

TAXELE DE PARTICIPARE NU SUNT OBLIGATORII!!! CINE DORESTE POATE SA ACHITE O TAXA AFERENTA UNEI PROBE CARE VA FI FOLOSITA LA ACOPERIREA CHELTUIELILOR EFECTUATE CU CONSTRUIREA DRAPELULUI, MONTAREA LUI, CAT SI CU RASPLATIREA CELOR CARE AU CONTRIBUIT LA TRANSPORTUL LUI!!!

Numele celor care vor contribui astfel va fi amintit la dezvelirea drapelului, cat si pe paginile evenimentului si ale www.mrbm.ro

Repet este o ocazie … UNICA de a fi impreuna si de a sarbatori Centenarul Romaniei Mari!