TID – Premii 2019

TID – Premii 2019

Dragi concurenti si participanti, parinti, copii, bunici, nepoti!

Stim ca pe langa noianul de calitati cu care ati fost inzestrati, fiecare din voi mai aveti cu siguranta (cunoastem asta pentru ca sunteti prietenii nostri) si marea calitate numita

“marinimie sau noblete”!

Potrivit unui logo foarte cunoscut sunteti “si harnici si darnici”!

Multumita voua, TID 1 a fost un succes (cu toate micile poticniri specifice unei prime editii)

TID 2 va mentine pentru voi, marii sportivi, aceleasi premii atractive.

Insa sa nu uitam si de celelalte scopuri nobile ale MRBM si HOLTIS, entitati care dezvolta programe sociale pentru diferite categorii de semeni aparent mai putin binecuvantate decat voi si noi.

Asadar, la prima editie, am reusit sa facem bucurosi (ne-am ferit sa folosim “fericiti”) circa 50 de micuti din comuna Miroslava si nu numai, toti fiind tratati ca adevarati campioni!

In acest an ne-am propus, cu sprijinul Autoritatilor Publice Locale din Miroslava (si nu numai), si cu largul concurs al Cadrelor Didactice, care ne-au fost alaturi, sa facem bucurii si altor membri defavorizati ai comunitatii.

Mai mult, vor creste semnificativ SURPRIZELE!!! de dupa concursul de alergare, care  vor intregi evenimentul desfasurat pe 26 octombrie 2019!!!

Evident, VOI sunteti vedetele zilei, dar lasati-ne sa “profitam” de voi si sa dam o sansa si altor semeni sa se desfasoare public in aceasta minunata si memorabilia zi!

TOMBOLA TID II 2019

Va fi organizata o tombola cu premii importante constand in produse, vouchere  si echipamente sportive de calitate

Mai jos, prezentam si premiile in bani, din partea organizatorilor, oferite pe langa premiile speciale, dupa cum v-am obisnuit, din partea sponsorilor si partenerilor nostri!!!

Semimaraton – General

Feminin/Masculin:

Locul I      750 lei
Locul II     500 lei
Locul III   250 lei

Semimaraton – Categoria 18* – 39 ani

Locul I 450 lei
Locul II 300 lei
Locul III 250 lei

*Participă la această categorie persoanele care au deja împlinită vârsta de 18 ani la data desfășurării concursului, inclusiv (26.10.2019)

Semimaraton – Categoria 40** –  49 ani

Feminin/ Masculin:

Locul I 450 lei
Locul II 300 lei
Locul III 250 lei

**Participă la această categorie persoanele care au deja împlinit vârsta de 40 ani la data desfășurării concursului, inclusiv (26.10.2019)

Semimaraton – Categoria 50+***

Locul I 450 lei
Locul II 300 lei
Locul III 250 lei

****Participă la această categorie persoanele care au deja împlinită vârsta de 50 ani la data desfășurării concursului, inclusiv (26.10.2019)

Cros 10km – Open

Locul I    700 lei
Locul II.  500 lei
Locul III  300 lei

Cros Family

Câștigătorii, dar și ceilalți participanți la aceasta cursa populara scurta (aproximativ 3 km) vor primi cadouri (inclusiv dulci) de la organizatori și/sau sponsori, cât și medalii și diplome.

Notă: Se organizează festivitate de premiere pentru fiecare categorie de vârstă. Ocupanții podiumului general pot fi premiați de două ori, la general și la categoria de vârstă, dupa caz. Vor fi felicitați și stimulați și participantii de sub 18 ani și cei de peste 60, indiferent de locul ocupat.